پنجشنبه 26 مهر ماه 1397
7:23 AM

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کردستان، طی جلسه ای با حضور رییس دانشگاه پیام نور استان کردستان مریم احمدی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور واحد کامیاران معرفی شد.

پیش از این دکتر صدیق قربانی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه ریاست این مرکز را از سال 88 برعهده داشت.

گفتنی است مریم احمدی از کارمندان دانشگاه پیام نور استان کردستان است که از این پس سرپرستی واحد کامیاران را عهده­دار می شود.

دکتر اسکندر مرادی رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان در این مراسم اظهار داشت: زن و مرد در دین اسلام دارای جایگاهی برابر هستند و حضور آنها در کنار هم تکمیل کننده همدیگر است.

وی افزود: مانعی برای حضور زنان در عرصه ‌های مختلف اجتماعی با رعایت موازین شرعی و اخلاقی و از همه مهم ‌تر تناسب شغل آنها با ارزش‌ های دینی و اسلامی وجود ندارد.

مرادی با اشاره به نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی، عنوان کرد: زنان جامعه اسلامی ایران در دوران جنگ تحملی و انقلاب نقش کلیدی و اساسی در پیروزی‌های کشور داشته‌اند.

اسکندر مرادی به فعالیت‌های ارزنده زنان ایرانی بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: امروزه بانوان جامعه اسلامی وظیفه خطیری در مقابله با جنگ‌ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان دارند.

این عضو علمی دانشگاه پیام نور کردستان اظهار داشت: ما مردان امروز در روزگاری زندگی می‌کنیم که نمی‌توانیم حضور گسترده‌ی زنان را در عرصه‌ی سیاسی و سیاست‌گذاری‌های کشور نادیده بگیریم.

دکتر اسکندر مرادی تأکید نمود: امر مسلم این است که با گسترش نفوذ زنان در تمام عرصه‌های زندگی، به‌خصوص اقتصادی و سیاسی، در جهان و میزان تأثیرگذاری آنان، نمی‌توان فعالیت‌های نیم جامعه را به علم و پژوهش و حتی تعلیم و تعلم محدود کرد.

وی اذعان داشت: تقسیم عادلانه‌ی قدرت در تمامی عرصه‌های اجتماعی و سیاسی بین زنان و مردان نه تنها ضامن پیش‌برد دموکراسی است، بلکه حق طبیعی شهروندی برای هر دو جنس است که سهم برابر برای تأثیرگذاری در عرصه‌ی سیاسی را دارا باشند.

دکتر اسکندر مرادی یکی از دلایل انتخاب مریم احمدی را به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور واحد کامیاران استفاده از ظرفیت زنان در مدیریت دانشگاه پیام نور کردستان عنوان کرد و گفت: امیدواریم با این انتخاب شاهد پیشرفت های بیشتر در این واحد باشیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان در این مراسم با تقدیر از عملکرد دکتر صدیق قربانی از مسئول جدید دانشگاه پیام نور واحد کامیاران خواست با تعامل سازنده جهت پیشرفت علمی و آموزشی این دانشگاه تلاش کند.گفتنی است در حال حاضر در دانشگاه پیام نور واحد کامیاران حدود 400 دانشجو در 5 رشته گرایش مشغول تحصیل هستند.

1396/06/12 09:25