پنجشنبه 26 مهر ماه 1397
7:24 AM

مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود و آغاز سال تحصیلی جدید در تاربخ 96/7/17 در فرهنگسرای شهرستان با حضور دکتر مرادی ریاست محترم پیام نور استان کردستان، دکتر ارشدی سرپرست محترم فرمانداری شهرستان، اعضای محترم علمی ، مدرسین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور برگزار شد. در ابتدا خانم احمدی مسئول پیام نور کامیاران ضمن خیر مقدم به دانشجویان و حضار، به ویژگیها و مزایای تحصیل در پیام نور اشاره نمودند . همچنین دکتر مرادی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید بر علم آموزی و جدیت در مسیر ادامه تحصیل در پیام نور تاکید ورزیده و به آمار بالای قبول شدگان دانشجویان پیام نور در مقطع کارشناسی ارشد اشاره نمودند که نشان دهنده برتری محتوای کتب درسی و دانشجو محور بودن این دانشگاه است.
جمال ارشدی سرپرست فرمانداری کامیاران در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه پیام نور کامیاران و استقبال از دانشجویان جدیدالورود که  گفت : نگاه دانشجویان می بایست نگاهی تخصصی ، شایسته سالارانه ، آکادمیک وعلمی باشد.
وی افزود : فرمانداری از طرح های پژوهشی ، مطالعاتی وتحقیقی دانشجویان در راستای پیشرفت وتوسعه شهرستان استقبال می کند.
ارشدی پویا و فعال بودن دانشگاه به ویژه در حوزه اجتماعی را ضروری دانست و اظهار کرد : دانشجویان باید به سمت تشکیل سازمان های مردم (NGO) سوق پیدا کنند تا شهرستان به نحو بهتری در مسیر توسعه با مشارکت مردم قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری کامیاران در خاتمه خواستار ارتباط بیشتر دانشجویان و مسئولین ادارات در نشست ها و گفتمان های کاری و برگزاری همایش های ماهانه شد.

1396/07/18 14:21