چهارشنبه 30 آبان ماه 1397
8:26 AM

مراسم روز دانشجو در تاریخ 14/9/96 راس ساعت 10 صبح در محل فرهنگسرای ارشاد اسلامی شهرستان کامیاران با حضور مدیران و روسای شهرستانی ، معاون محترم فرماندارجناب آقای دکتر فرهادی ، دانشجویان و اساتید با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم توسط قاری شهرستان آقای هیوا باباصفری و پخش سرود ملی آغاز گردید. در ابتدای برنامه خانم احمدی مسئول امور جاری دانشگاه به عرض خیرمقدم و سخنانی در مورد دانشگاه ، تاریخچه روز دانشجو و16 آذر پرداختند . در ادامه آقای فرهادی معاون فرماندار شهرستان کامیاران با تبریک روز دانشجو و هفته وحدت به ایراد سخنان خود پرداختند و با اشاره به مشکلات دانشگاه از جمله مشکل فضای فیزیکی دانشگاه به دانشجویان نوید داد که در آینده مشکل ساختمان دانشگاه با همکاری تمام مسئولان حل خواهد شد. بعد از سخنرانی معاون فرماندار اجرای سرودبا همکاری گروه موسیقی کرال وبا سرپرستی آقای کامبیز اسدی نوازنده و آهنگساز شهرستان برگزار گردید. همچنین در ادامه نوبت به سخنرانی آقا ی دکتر سیف الله رحمانی مدرس مدعو دانشگاه پیام نورکامیاران و تربیت معلم مدرس سنندج شد ایشان در سخنان خود دانشجویان را به پژوهش ،حل مسئله و فعالیت تشویق کرده و به ذکر مواردی از قبیل نقش دانشجو در توسعه و گسترش فرهنگ و علم و حضور پر رنگ در جامعه و دانشگاه اشاره نمودند. در ادامه آقای روحانی دانشجوی رشته علوم تربیتی قطعه ای موسیقی سنتی را اجرا کردند. در انتهای برنامه به معدلین برترنیمسال دوم 95/96 در 5 رشته واحد کامیاران جوایز و لوح تقدیر اهدا گردید و از آقای نوید یزدانی ورزشکار و دانشجوی پیام نور کامیاران نیز با اهدای جایزه و لوح تقدیر و تشکر بعمل آمد.آخرین برنامه نیز اجرای گروه نمایش دانشگاه توسط دانشجویان بود که مشکلات دانشگاه را به زبان طنز بیان کردند، مراسم در ساعت 12 به پایان رسید.

1396/09/20 14:06